Firma noastra ofera servicii de intretinere si reparatii autorizate, cu personal tehnic de specialitate pentru nacele si platforme de lucru la inaltime.

Echipele noastre de întreținere și reparații sunt la dispoziția clienților raspunzand cu promptitudine pentru remedierea eventualelor defecțiuni apărute la utilajele închiriate.

Timpul maxim de diagnosticare si incercare de remediere de la distanta este de maxim 1 ora iar timpul de interventie in santier este de maxim 24 ore.

Serviciile oferite de catre departamentul TEHNIC sunt:

  • diagnosticare defectiuni tehnice;
  • revizii periodice conform programului de intretinere;
  • interventii de depanare atat pentru utilajele noastre cat si pentru cele ale clientilor;
  • consultanta si asistenta tehnica privind diagnosticarea si alegerea pieselor;
  • furnizarea din stoc sau pe comanda pentru piesele necesare reparatiilor;
  • instruirea deserventilor conform prescriptiilor tehnice ISCIR;

– Echipele noastre de service stau la dispozitia clientilor nostri NON-STOP pentru remedierea eventualelor defectiuni aparute la utilajele pentru lucru la inaltime.

– In functie de solicitarile clientilor nostri putem livra in cel mai scurt timp piesele in santier sau la sediul acestora;

– Personalul nostru este instruit si autorizat pentru a mentine utilajele in conditii tehnice si de operare optime.

– Utilajele noastre, NACELELE si PLATFORMELE pentru lucru la inaltime sunt revizuite periodic si foarte atent, oferind astfel siguranta deplina in exploatare.

Daca doriti un serviciu profesionist de intretinere si reparatii pentru NACELE SI PLATFORME AUTORIDICATOARE nu ezitati sa ne contactati !